Stiftet den 6. december 1882

August 2022

 

Så nærmer tiden sig til vores traditionsrige sommerskovtur, som i år går til Zen-Garden, som er et meget stort og spændende privat drevet haveområde i Stenlille (ca. 4 km. fra Dianalund) med vandfald, grotter, rislende åløb, smukke stensætninger og et væld af planter, træer og blomster, meget af det er inspireret af Østen.

 

Zen-Garden er et meget stort område på i alt ca. 24.000 kvadratmeter, men der er mange muligheder for at sidde undervejs. Fornuftigt fodtøj anbefales.

 

Skovturen finder sted søndag den 21. august, hvor vi mødes på P-pladsen kl. 11. P-pladsens adresse er: Vedde Byvej 49, 4295 Stenlille.

 

Efter at have beset haven spiser vi frokost på stedet. Den består af 2 stk. smørrebrød og drikkevarer, (1 øl/vand) samt kaffe og hjemmelavet kage (marcipankage med flødeskum og jordbær). Prisen er inkl. indgang og frokost kr. 230,- pr. person.

 

Da der er et stykke vej derud, regner vi med at arrangere samkørsel fra København/Frederiksberg. Derfor bedes man ved tilmelding oplyse, om man kører i egen bil og evt. kan tage 1-2 personer med i bilen, eller om man mangler kørelejlighed.

 

Tilmelding til Klubbens sekretær Kirsten Moldam på telefon 2912 4619 eller på e-mail kirsten@moldam.dk senest 16. august kl. 19.00.

På den smukkeste sommerdag mødtes 18 medlemmer på parkeringspladsen ved Zen-garden .  Zen-garden er en privat have der er opbygget gennem 35 år. Haven er på 24.000 kvadratmeter og den passes af kun, to personer hvilket er meget imponerende. Det er ejeren Jørgen og hans datter Mette der klarer det. Vi blev mødt af de smukkeste blomster, imponerende stensætninger , grotter, rislende vandløb og vandfald. Efter en times rundtur ventede der os det lækreste smørrebrød. Frokosten blev afsluttet med kaffe og hjemmelavet lagkage. Turen blev afsluttet i den anden del af haven der blev påbegyndt i 2008 og stadig er under udvikling. Er rigtig dejlig sommerskovtur i hyggeligt selskab. Det kan absolut anbefales at besøge haven.

Arkiv