Stiftet den 6. december 1882

August 2022

 

Så nærmer tiden sig til vores traditionsrige sommerskovtur, som i år går til Zen-Garden, som er et meget stort og spændende privat drevet haveområde i Stenlille (ca. 4 km. fra Dianalund) med vandfald, grotter, rislende åløb, smukke stensætninger og et væld af planter, træer og blomster, meget af det er inspireret af Østen.

 

Zen-Garden er et meget stort område på i alt ca. 24.000 kvadratmeter, men der er mange muligheder for at sidde undervejs. Fornuftigt fodtøj anbefales.

 

Skovturen finder sted søndag den 21. august, hvor vi mødes på P-pladsen kl. 11. P-pladsens adresse er: Vedde Byvej 49, 4295 Stenlille.

 

Efter at have beset haven spiser vi frokost på stedet. Den består af 2 stk. smørrebrød og drikkevarer, (1 øl/vand) samt kaffe og hjemmelavet kage (marcipankage med flødeskum og jordbær). Prisen er inkl. indgang og frokost kr. 230,- pr. person.

 

Da der er et stykke vej derud, regner vi med at arrangere samkørsel fra København/Frederiksberg. Derfor bedes man ved tilmelding oplyse, om man kører i egen bil og evt. kan tage 1-2 personer med i bilen, eller om man mangler kørelejlighed.

 

Tilmelding til Klubbens sekretær Kirsten Moldam på telefon 2912 4619 eller på e-mail kirsten@moldam.dk senest 16. august kl. 19.00.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Arkiv