Stiftet den 6. december 1882

Sundhedsmøde

Kære medlemmer af Den Konservative Klub samt eventuelle gæster.

 

Invitation til politisk debat og indsigt i ”Rigets Sundhedstilstand”

 

Det offentlige Danmark har i dag et stort fokus på borgernes sundhed. Opgaven er at styrke borgerens mulighed for at bevare et aktivt og selvstændigt liv. Det er naturligvis for vores egen skyld, men bestemt – og i mindst lige så høj en grad for samfundsøkonomiens skyld. Sundhed koster årligt velfærdssamfundet milliarder og med en stigende levealder vil beløbet blot vokse i årene fremover, medmindre der i stedet tænkes sundhedsfremmende og forebyggende.

 

I Klubben tænker vi også sundhed og har derfor valgt også at sætte fokus på emnet. Først skal vi besøge Københavns nye Sundhedshus i Vanløse, hvor områdechef Lone Jørgensen vil stå for rundvisning og orientering om de indsatser landets hovedstad gør på sundhedsområdet. Dette varer ca. en times tid.

 

Herefter følges vi – for at få lidt motion – de ca. 250 meter til Restaurant Basement på Jernbane Alle 42, i samme bygning som Vanløse Bio. Her har vi fået tilsagn om et spændende sundhedspolitisk oplæg fra en der kender området særdeles godt, nemlig Borgerrepræsentant Susanne Møller. Det bliver naturligvis et sundhedspolitisk oplæg med afsæt i både København og i de konservatives tanker til fremtidens sundhedspolitik.

 

Sædvanen tro slutter vi aftenen med hyggelig spisning ved 19.00 tiden, hvor den gode politiske debat og diskussion meget gerne må fortsætte. Da alt ikke skal handle om sundhed, kan der til middag vælges mellem Stegt flæsk eller Stjerneskud, samt et glas vin, øl eller en vand.

Desværre er der til dette arrangement begrænset deltagerantal på 30, så her gælder først til mølle princippet. Pris for medlemmer 130,- kr. og for gæster 150,- kr.

 

Mødet finder sted

 

Mandag den 4. juni 2012 kl. 17.00 på Vanløses Sundhedscenter, 

Der er beliggende på Indertoften 10, 2. sal, 2720 Vanløse

300 m fra Vanløse station /metrostation.  Bus 13 og 22 stopper tæt ved.

 

Tilmelding til Klubbens sekretær Kirsten Moldam, telefon 33 31 19 46 (aften) eller på mail: kirsten@moldam.dk.

Nyt fra Facebook
Arkiv